Wat zit er in een TRIPY 2 pakket.

  • TRIPY
  • adapter,
  • 2 fronts (wit&geel)
  • ram mount tussenstuk 8cm
  • U-beugel voor dik en dun stuur
  • usb kabel & pc programma met 20 landen
  • zuignap

5 jaar garantie

Gratis update's

Schokvast

 16u autonomie

 Volwaardige GPS

Waterdicht

De Tripy 2 is een digitale roadbook met GPS functie.

Diegene die "vroeger jaren" met de motor reden waren aangewezen op papieren roadbooks, later verving de GPS die functionaliteit, tot op het ogenblik dat TRIPY op de proppen kwam met een GPS die i.p.v. het navigeren op landkaart terug begon te navigeren op bolletje-pijl methode. Dit met als verschil dat indien men met een TRIPY fout rijdt terug opweg geholpen wordt door de TRIPY, waar men daardoor vroeger veel tijd verloor.

Menig motor, oldtimer, Vesparijder zal u beamen dat het rijden op bolletje-pijl relaxter, plezanter, duidelijker, uitdagender en een stuk makkelijker is dan rijden op alle andere GPS systemen.

Natuurlijk draagt de autonomie van de TRIPY daaraan bij, 16u met een volledig opgeladen batterij, dus geen 12v kabeltje meer nodig en dus makkelijk te gebruiken op al uw voertuigen.

Waar de vroegere TRIPY modellen moesten onderdoen voor de toendertijd betere GPS'en is vandaag de dag het verschil intussen volledig ingehaald. Al de gekende mogelijkheden die een goede, dure hedendaagse GPS kent weet de TRIPY ook aan te bieden.

Zo kan men ook kiezen voor op landkaart te rijden, vindt men makkelijk favorieten, benzine stations en andere POI terug ZONDER de route kwijt te raken die men aan het rijden is. Ook zal een TRIPY NOOIT herberekenen tenzij men het hem  vraagt, dit in tegenstelling tot de andere GPS'en. Men kan herberekenen tussen 2 punten op de route, wegrijden, inpikken... en dit allemaal op een simpele eenvoudige manier.

Natuurlijk denkt TRIPY ook aan de andere GPS gebruikers, zo kan je  een TRIPY 2 rechtstreeks  met GARMIN GDB files uploaden zonder ze eerst op pc te moeten bewerken, een simpele usb stick met routes of GPX bestanden  volstaat.

Maar de grootste troef is dat de TRIPY gemaakt is voor en door motorrijders, dit komt tot uiting in het kiezen van de route.

Waar je met andere GPS toestellen kan kiezen tussen snel met of zonder autosnelweg, kan je met de TRIPY als extra kiezen uit "VRIJETIJDSROUTE" deze instelling zorgt ervoor dat je mooie motorwegen onder de wielen krijgt en bespaart je veel werk met het op pc uitwerken van routes.

Indien jezelf steeds papieren roadbooks in mekaar knutselt kan je ook dit TRIPY roadtracer programma aanwenden om een route op papier uit te tekenen (zie onderaan)

De eenvoud, de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van de TRIPY en het programma geeft motortochten een gans nieuwe dimensie. Of het nu bij een oldtimer, quad, Vespa of motor is. 

Lijkt het een tof produckt, kom dan zeker eens testrijden of kom naar een demodag, buiten de hierboven opgenoemde elementen kan de TRIPY nog veel meer en dat laten we je graag aan de lijve ondervinden.

Wil je nog meer weten? kijk dan snel bij "WEETJES"

TRIPY: als de route belangrijker is dan de bestemming!

nog vragen?! tel 0032/494 151 150


 

De TRIPY en zijn mogelijkheden + het PC programma "ROADTRACER" De praktijk

 

Het ROADTRACER computer programma.

Makkelijk tekenen, knippen, plakken, herbenoemen, routeren, waypoints tekenen, plaatsen zoeken, nota's aanbrengen, afprinten op papieren roadbook, omzetten van Garmin naar TRIPY,....

Voorbeeld van een papieren roadbook gemaakt via het TRIPY Road Tracer programma

De extra kaart TOPO België

Deze zeer gedatailleerde topografische kaart van België is een must voor diegene die zijn roadbooks 100% wil afwerken.

Zicht op de Michelinkaart Frankrijk. (extra)

Alsof men de papieren versie voor zicht heeft.

De nota's bibliotheek met tal van reeds voorgevormde figuren en situaties.

(standaard in het TRIPYpakket)